Crimă la Slobozia, în Argeş! Bătrână omorâtă în bătaie

A fost crimă la Slobozia, în judeţul Argeş! Cadavrul unei femei a fost descoperit sâmbătă seară. Bătrâna a fost omorâtă în bătaie. Are multiple leziuni pe corp, urmare ale loviturilor primite.

Crimă la Slobozia! O bătrână în vârstă de 84 de ani a fost omorâtă în bătaie. Dovadă stau multiplele leziuni de pe corpul femeii. Victima locuia singură şi trăia din ajutorul social primit de la primărie. Are o singură fiică, înfiată. Aceasta din urmă, mergea zilnic să-i ducă mâncare. Ultima dată a fost vineri după-amiază. Sâmbătă, când a revenit şi-a găsit mama fără suflare, în pat. Bătrâna avea vânătăi pe faţă, astfel că, fiica şi-a dat seama că mama ei a fost ucisă. L-a sunat pe şeful de post de la Postul de Poliţie Slobozia, cerând ajutorul. Un echipaj s-a deplasat la faţa locului constatând că într-adevăr există suspiciuni cu privire la deces.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. S-au demarat cercetări fiind vorba de un caz de crimă la Slobozia. La examinare, s-a constatat că bătrâna avea vânătăi pe faţă. De asemenea prezenta echimoze bilaterale la gât, ca şi cum ar fi fost sugrumată. Femeia are leziuni şi la piept, cel mai probabil cu fracturi costale. S-a dispus transportul cadavrului la Serviciulul de Medicină Legală Argeş.

Duminică dimineaţă va fi făcută autopsia în urma căreia va fi stabilită cu certitudine cauza morţii. Medicul legist va stabili şi dacă victima a fost abuzată sexual. Oamenii legii au audiat mai multe persoane din comună, în încercarea de a-l descoperi pe criminal. Nu a fost reţinut niciun suspect. Mobilul crimei încă nu este cunoscut.