Ofițer mort, în timp ce era la pescuit. Trupul a fost găsit după 3 ore

Ofițer mort în timp ce se afla la pescuit, la un lac privat din comuna Cotmeana. Cadrul militar, în rezervă, a intrat în apă și nu a mai ieșit. Pompierii i-au găsit trupul după 3 ore de căutări. Lacul i-ar aparține primarului comunei.

Ofițer mort, în timpul partidei de pescuit, joi seară. Bucureșteanul în vârstă de 71 de ani, ofițer militar în rezervă, era în vacanță la Cotmeana. Împreună cu un vecin a mers la pescuit pe lacul privat situat într-o zonă retrasă, la marginea comunei. A dat la pește o vreme iar seara în lui orei 22,00 l-a rugat pe amicul lui să pregătească masa. A decis ca înainte să facă o baie și a intrat în apă.

Vecinul l-a văzut o vreme înotând și cum dintr-o dată s-a scufundat. Știindu-l cardiac și bolnav de diabet s-a gândit că i s-a făcut rău. A sunat la 112. Pompierii militari au mers în zonă cu o barcă și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

După aproximativ 3 ore de căutări au găsit trupul. Ofițerul era mort și manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile. Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș, pentru autopsie.

Ofițer mort, în comuna natală a soției. Bărbatul, absolvent al Academiei Militare Sibiu dar și a Facultății de Chimie era pensionar de mai mulți ani. Îți făcuse o casă de vacanță la Cotmeana, localitatea natală a soției și veneau deseori aici să se relaxeze. Din nefericire, aici și-a găsit moartea.