Accident! S-au ales cu picioarele rupte când împingeau o mașină

Incredibil! Trei tineri au fost răniţi iar doi dintre ei s-au ales cu picioarele rupte în timp ce împingeau o maşină. Accidentul a avut loc luni seară, în comuna Merişani, pe DN 7 C.

S-au ales cu picioarele rupte când împingeau o mașină, în timpul unui accident petrecut în comuna Merişani. Întâmplarea este una incredibilă. Începe cu trei tineri, unul de 18 ani, din comuna Băiculeşti, altul de 24 de ani din comuna Merişani şi ultimul, de 26 de ani, din aceeaşi localitate. Aceştia împingeau un Seat, condus de un minor în vârstă de numai 14 ani. Maşina, cel mai probabil, rămăsese fără curent, de aceea era în pană şi trebuia împinsă. Nu avea luminile aprinse, prin urmare nu a fost observată de un şofer de 32 de ani, din Curtea de Argeş, aflat la volanul unui Volkswagen Jeta. Acesta a intrat în plin în cei trei tineri, lovindu-i şi pe ei, dar şi maşina pe care o împingeau. Accidentul a avut loc, potrivit oamenilor legii, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în timpul mersului.

În urma impactului doi tineri s-au ales cu picioarele rupte. Unul are fracturi la ambele picioare, cel de-al doilea are fractură deschisă la o gambă. Cel de-al treilea, în vârstă de 26 de ani, a scăpat cu contuzii la un cot. Poliţiştii care au făcut cercetările au întocmit dosar penal pe numele minorului, aflat la volan, pentru conducere fără permis. De asemenea, şoferul Seat-ului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă însă rămâne ca în timpul cercetărilor să se stabilească dacă nu este culpă comună, având în vedere că maşina împinsă nu era semnalizată.