Sinucidere! A murit după ce şi-a pus o pungă pe cap

Cu un caz neobişnuit de sinucidere s-au confruntat poliţiştii piteşteni. O femeie a murit după ce şi-a pus o pungă pe cap. S-a sufocat, fiind găsită de fiica ei. Era decedată de ceva timp.

Sinucidere! A murit după ce şi-a pus o pungă pe cap şi ca să fie sigură că îşi va ating scopul a înfăşurat-o cu scotch. Este vorba de moartea terifiantă a unei piteştenşte în vârstă de 72 de ani. Femeia a profitat că era singură acasă. Când fiica ei a intrat în apartament a găsit-o fără suflare. Disperată a sunat la 112.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au presupus că este vorba de sinucidere. Victima era singură acasă, avea uşa încuiată pe interior. În plus avea mâinile libere şi nu existau urme evidente că ar fi avut loc o luptă. Fiica victimei a povestit că nu cunoaşte un motiv pentru care mama ei să se gândească la sinucidere. Femeia a spus că plănuia să meargă în vizită la nişte rude din Brăila, dar mama nu prea era de acord. Încă de pe atunci ar fi spus că nu merge că va pleca în altă parte însă, vorbele ei nu au trezit suspiciuni. Victima a fost găsită cu o pungă de plastic trasă pe cap şi lipită cu scotch ca să nu poată fi trasă şi să nu permită aerului să intre. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsie. Victima era pensionară. În trecut a lucrat la Institutul de Cercetări Nucleare.