VIDEO-A murit în incendiu, la Ungheni! Găsită carbonizată în casă

În noaptea de luni spre marţi, o femeie a murit în incendiu, la Ungheni. Bătrâna în vârstă de 86 de ani, a fost găsită carbonizată în locuinţa distrusă de foc. Fiul care locuia în aceeaşi curte, habar nu avea de ce se petrece.

A murit în incendiu, la Ungheni! Găsită carbonizată în casă, după ce imobilul a fost cuprins de foc. Femeia în vârstă de 86 de ani locuia singură în imobil, dar în aceeaşi curte cu fiul său. Cu toate acestea, fiul habar nu avea ce se petrece, fiind găsit beat criţă. Paznicul comunei a fost cel care a observat flăcările la baza acoperişului casei, în zona scafei. Omul a sunat la pompieri, dar până la sosirea echipajelor a încercat să o salveze, singur, pe bătrână. A intrat în imobilul care ardea dar din cauza fumului dens nu a găsit-o pe proprietară şi a ieşit de teamă să nu moară intoxicat.

Două echipaje de pompieri au mers la casa care ardea. După ce au mai domolit flăcările, militarii au intrat în imobil. Proprietara a murit în incendiu, trupul fiind găsit carbonizat. Militarii au scos din imobil şi două butelii pline, existând permanent riscul unei explozii. Casa a ars pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi. A fost distrus totul, rămânând doar zidurile în picioare. S-a stabilit că incendiul a fost provocat de coşul de evacuare a fumului, care nu fusese curăţat.

Foto, video: ISU Argeş