Accident cu 9 victime la Buzoeşti! Un Opel a lovit frontal un microbuz

Miercuri după-amiază, s-a petrecut un accident cu 9 victime, în comuna Buzoeşti. Un Opel Astra a ajuns pe contrasens, acolo unde a izbit frontal un microbuz în care se aflau 8 călători. Şoferul vinovat şi majoritatea pasagerilor au ajuns la spital.

Accident cu 9 victime, după ce două autovehicule s-au lovit frontal. Coliziunea a avut loc în comuna Buzoeşti, satul Şerboieni. Şoferul unui Opel Astra care circula dinspre Costeşti către Buzoeşti a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. S-a lovit frontal cu un microbuz care venea din sensul opus. În urma impactului, cele două autovehicule au fost proiectate în şanţurile de pe marginea drumului, una pe partea dreaptă, cealaltă pe stânga.

În accident au fost rănite 9 persoane. Şase dintre acestea, printre ele numărându-se şi şoferul Opelului, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş cu mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe. Acestea au contuzii şi traumatisme. Alte trei victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, neavând leziuni grave.

Foto: ISU Argeş