Scene incredibile vineri dimineaţă! A1 spălată cu bere, fiind tone de alcool irosit. Totul după ce un tir a izbit glisiera provocând un accident şi a pierdut toată încărcătura.

A1 spălată cu bere, vineri dimineaţă! Imaginile incredibile i-au lăsat fără grai pe şoferii din trafic aceştia privind cu părere de rău către sutele de doze sau ambalajele golite. Evenimentul a avut loc la kilometrul 80, pe sensul de mers dinspre Bucureşti, către Piteşti. Un şofer în vârstă de 51 de ani, din judeţul Gorj, venea dinspre Capitală cu tirul încărcat cu lăzi bidoane sau cutii cu bere. Din cauza vitezei, a pierdut controlul maşinii şi a izbit glisiera de pe marginea şoselei. Speriat a tras de volan. Atunci, autotrenul a distrus glisiera, s-a rupt prelata şi toată încărcătura s-a împrăştiat pe şosea.

Au curs râuri de bere pe şosea, aproape toată marfa fiind distrusă. Lăzile, bidoanele şi cutiile de bere au blocat banda de urgenţă şi prima bandă, astfel că s-a putut circula doar pe banda a doua. Cei mai fericiţi au fost muncitorii chemaţi să cureţe şoseaua. Aceştia s-au putut „aproviziona” cu recipiente turtite dar încă pline cu lichidul preţios.

Foto: Info Trafic Piteşti