Un piteştean s-a ales cu dosar penal după ce a plecat cu maşina de la cârciumă. Omul a fost văzut de alţi clienţi. Indignaţi de tupeul acestuia l-au fotografiat şi au făcut imaginile publice pe o pagină de Facebook .

A plecat cu maşina de la cârciumă şi la mică distanţă a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Biroul Rutier Piteşti. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost rugat să sufle în etilotest. Aparatul indica o concentraţie de 0,83 la mie în aerul expirat.

A fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Piteşteanul s-a dus la restaurant cu maşina. A parcat autoturismul în faţa terasei şi s-a aşezat alături de un prieten la masă. Au băut împreună cot la cot iar la final s-a ridicat şi a urcat la volan pentru a merge acasă.

Un martor l-a fotografiat pe bărbat când consuma alcool şi a postat pe o pagină de Fecebook imaginile, atrâgând atenţia asupra pericolului. Astfel a ieşit totul la iveală. Poliţiştii au văzut postarea şi au pornit pe urmele conducătorului auto.

 

Foto: Info Trafic Piteşti