Update: Bărbatul a fost transferat inițial la Spitalul Municipal Câmpulung. Medicii i-au acordat primele îngrijiri și l-au transferat la Spitalul Județean Argeș. Joi dimineața, acesta a fost operat. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de bazin, politraumatisme și ruptură de splină. Este conștient și stabil.

O plimbare cu ATV-ul, în zona montană din Lerești, s-a sfârșit prost pentru un bucureștean. În timp ce cobora o pantă, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat. În urma incidentului, bărbatul acuza dureri la coloană, în zona lombară, dar și la picioare.

A căzut cu ATV-ul în zona montană Stâna Strâmtu, din Lerești. Bărbatul lovit are 37 de ani și este din București. Alături de acesta mai erau alte două persoane, ele solicitând intervenția echipajelor medicale.

La fața locului au intervenit, în această seară, salvamontiști, jandarmi, dar și un echipaj SMURD Câmpulung. Intervenția echipajelor s-a desfășurat cu mare dificultate, din cauza condițiilor de drum. Nu s-a putut ajunge cu ambulanța până la persoana căzută cu ATV-ul.

În cele din urmă, salvatorii au urcat până la locul cu pricina cu ajutorul unui Duster. Bărbatul a fost preluat conştient. Acesta era lovit la coloană. A fost coborât de salvatori, pe targă, până la echipajul medical.

În cele din urmă, bărbatul a fost transportat la spital.

Foto/Video: ISU Argeș, IJJ Argeș.