A murit la serviciu! Victimă a unui accident stupid, într-o fabrică de pâine

Angajat mort, în timp ce se afla la serviciu, la o firmă de panificație, din Topoloveni. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost victima unui accident stupid.

A murit la serviciu, miercuri, la o fabrică de pâine, din Topoloveni. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din localitate, era angajat ca electrician. La un moment dat, a încercat să sară peste o bandă rulantă, care nu era în funcțiune. S-a dezechilibrat și a căzut, pe spate, lovindu-se la cap. Deși s-a prăbușit de la o înălțime relativ mică, de aproximativ 50 de centimetri, impactul i-a fost fatal.

Colegii au chemat ambulanța, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, intervenind. Pacientul se afla în stare de inconștiență, fiind demarate manevrele de resuscitare. Din nefericire, omul nu a putut fi salvat.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, pentru autopsie. Poliția a demarat o anchetă privind moartea angajatului. A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș urmând a se stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul de muncă.