Trei eliminați la BAC, sesiunea din toamnă, la proba obligatorie, care a avut loc miercuri. Elevii au încercat să copieze fiind scoși afară și sală. Au ratat o nouă șansă de a promova examenul vieții.

La proba obligatorie, sesiunea august -septembrie 2018, s-au înscris în total 1.106 elevi. Au fost prezenți numai 880 fiind înregistrat un număr foarte mare de absenți, mai exact, 226 elevi. Numărul absenților nu l-a depășit pe cel din vară, când au lipsit 304, însă și numărul elevilor înscriși a fost, considerabil, mai mic.

Trei eliminați la BAC! Au fost constituite 5 centre de examen.
„3 elevi au fost eliminați, conform metodologiei, pentru tentativă de fraudare a examenului, în centrele de examen de la Liceul Tehnologic ,,Astra’’ Pitești (2 elevi) și Colegiul Național ,,Dinicu Golescu’’ Câmpulung (1 elev). Cazuri speciale: 4. Nu au fost solicitate subiecte de rezervă”, anunța Dana Toboiu, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Județean Școlar Argeș.

Joi, se va desfăşura proba scrisă la alegere a profilului și specializării, din cadrul examenului de bacalaureat naţional 2018.

Reamintim că la examenul din vară, procentul de promovare din județul Argeș a fost de 67,12.