Spitalul Județean are computer tomograf și RMN noi!

  Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, a fost dotat cu echipamente medicale noi. A fost adus la Pitești un computer tomograf și un RMN, cele două aparate fiind de ultimă generație. 

Spitalul Județean are computer tomograf și RMN noi!  Echipamente medicale și dotările materiale au fost finanțate atât de Consiliul Județean Argeș, de Ministerul Sănătății, cât și din venituri proprii.  Astfel, în prezent, Spitalul Județean de Urgență Pitești dispune de aparatură medicală și personal specializat pentru primirea, investigarea și tratamentul cazurilor critice de la nivelul județului Argeș, precum și din județele limitrofe.

Astfel, în ceea ce privește Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al unității, în ultimii doi ani, au fost achiziționate echipamente medicale noi, ce au dus la îmbunătățirea serviciilor și creșterea calității actului medical.

Imagine

„Beneficiem de două aparate de radiologie digitală, un aparat Computer Tomograf nou, de ultimă generație, abia instalat, și un echipament RMN de 1,5 Tesla. Toate aceste echipamente ne permit să facem investigații de foarte bună calitate.

Imagine

Toate investigațiile sunt în arhiva electronică a spitalului, avem acces la datele pacienților care s-au prezentat la noi și putem să dăm niște rezultate foarte bune. Este o îmbunătățire evidentă a serviciilor noastre.”, declara doctorul Daniela Fianu, medic șef Secția de Radiologie și Imagistică Medicală a S.J.U. Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.