Video! Șase autoturisme, incendiate la Curtea de Argeș! Piromanul, în libertate!

Sâmbătă dimineața, în Curtea de Argeș, a avut loc un incendiu care a afectat mai multe autoturisme parcate. Trei mașini au ars în totalitate. Din primele cercetări rezultă că focul a fost pus intenţionat!

În cursul dimineții, la ora 4.00, pompierii de la Detaşamentul din Curtea de Argeş au fost anunţaţi că pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu ard mai multe autoturisme. Două dintre acestea aparțineau aceluiași proprietar. Bărbatul vizat se pare că are o firmă de construcții în străinătate. Bunurile sale au fost incendiate de piroman. Focul s-a extins și la alte patru autoturisme.

Conform ISU Argeș, cauza incendiului ar fi folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

„A fost acțiune intenționată. Au ars mașinile aceluiași proprietar, care erau parcate într-un capăt și altul al parcării. Trei autoturisme au ars în proporție de 100% și un alt autoturism a ars in proporție de 20%. Toate erau staționate. Au mai fost afectate alte două autoturisme, din cauza căldurii degajate.”, a precizat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Concuziile finale ale incendiului: trei mașini arse în totalitate, o altă mașină i s-a spart un geam de la incendiu și are afectat plafonul, interiorul de la ușă și scaunul șoferului. Alte două autoturisme au fost afectate ușor din cauza căldurii. Una dintre ele – pe partea stângă spate la nivelul vopselei, iar cealaltă pe laterală, în dreptul ușilor.

În cauză se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Poliţia încearcă acum să dea de urma piromanului. Acesta este încă în libertate.

Foto/video: ISU Argeș.