Poți să plătești cu cardul biletul de călătorie, la Pitești!

Serviciul public de transport local în comun din Pitești vine cu un nou serviciu pentru călători. Poți să plătești cu cardul biletul de călătorie. POS-urile au fost montate la chioşcurile din staţii, astfel că se poate achita cu orice timp de card.

Poți să plătești cu cardul biletul de călătorie, la Pitești! S.C. Publitrans 2000 S.A., operator al serviciului public de transport public în Piteşti, vine o o facilitate pentru călători. Cetăţenii care folosesc transportul în comun au posibilitatea de a achita contravaloarea legitimaţiilor de călătorie cu ajutorul cardurilor bancare. Plata se poate face prin terminalele de tip POS bancar existente în toate chioşcurile de vânzare bilete şi abonamente din staţiile de autobuz. De acest serviciu pot beneficia toți posesorii de card bancar, indiferent de banca emitentă din România sau din străinătate.

La Piteşti costul unei călătorii cu autobuzul costă 2 lei, şi pentru două călătorii 4 lei. Un abonament pe o linie costă 60 de lei, pentru două linii 70 de lei iar pentru toate liniile 80 de lei. Un bilet la suprataxă oferit, de regulă, de către controlori călătorilor prinşi fără bilet, costă 40 de lei.