Şi-a facut gard din componentele furate! Poliţiştii i l-au demontat

Atât de şmecher s-a crezut un tânăr încât, şi-a făcut gard din componentele furate. Credea că nimeni nu-şi va da seama. A durat numai o zi până când poliţiştii i l-au demontat.

Şi-a facut gard din componentele furate! Tânărul în vârstă de 26 de ani, din comuna Bradu s-a crezut ori mai presus de legea, ori a avut impresia că nimeni nu va observa. În noaptea de 16 spre 17 decembrie, acesta a mers la o sondă petrolieră din localitate. A demontat mai multe componente metalice pe care le-a furat. A doua zi, s-a apucat de treabă! Din componentele furate s-a apucat şi a construit gard nou, locuinţei sale.

Vecinii nu au fost atât de naivi pe cât îi credea tânărul. Şi-au dat seama şi l-au pârât poliţiştilor. Oamenii legii de la Secţia Rurală Albota, au obţinut mandat de percheziţie şi miercuri au făcut descindere acasă la suspect. Poliţiştii i-au demontat gardul bucată cu bucată, recuperând astfel, prejudiciul în valoare de 1.500 lei.

Pe numele tânărului de 27 de ani a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţia de furt şi furt calificat. Joi, el a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. A fost eliberat după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În plus i-a fost stabilită interdicţia de a părăsi ţara.