VIDEO-Octogenară carbonizată în locuință, în timpul unui incendiu la Godeni

În această dimineaţă, octogenară carbonizată în locuinţă în timpul unui incendiu. Nenorocirea s-a întâmplat la Godeni, comună din zona Câmpulung Muscel. Femeia a fost găsită de pompieri în timp ce stingeau focul ce cuprinsese imobilul.

Octogenară carbonizată în locuință, în timpul unui incendiu, la Godeni, judeţul Argeş. Fumul gros a fost văzut miercuri dimineaţă de o localnică. Aceasta a dat alarma. Două autospeciale de la Detaşamentul Câmpulung şi un echipaj SMURD au mers la faţa locului. Localnicii le-au spus militarilor că proprietara casei, o femeie în vârstă de 87 de ani, se deplasa greu. Pompierii care interveneau cu măştile pe faţă au căutat-o pe octogenară. Au găsit-o după circa 15 minute, când se mai dusese din fum. Era carbonizată.

Bătrâna locuia singură. Are o fată care stă la Bucureşti. Din cauza vârstei proprietara imobilului se deplasa foarte greu. Aceasta poate fi motivul pentru care nu s-a putu salva. Autopsia va stabili dacă a murit intoxicată cu fum sau din cauza arsurilor. Cauza incendiului nu a fost stabilită, deocamdată. Este posibil ca focul să fi fost provocat de coşul de fum defect. A ars camera în care dormea bătrâna şi o parte din acoperişul imobilului.

Foto, video: ISU Argeş