Mort în garsonieră de mai multe zile! Pompierii au făcut descoperirea

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, zăcea mort în garsonieră de mai multe zile. Pompierii au făcut descoperirea, la Câmpulung, marţi după-amiază.

Mort în garsonieră de mai multe zile! Pompierii au făcut descoperirea, marţi după-amiază, în cartierul Vişoi din Câmpulung. Cadavrul zăcea în celebrul bloc 17, unde trăiesc familii nevoiaşe. Sesizarea fost făcută de o vecină care simţise un miros greu venind dinspre locuinţa bărbatului. Deşi uşa era întredeschisă, nimeni nu a îndrăznit să intre în casă, preferând să sesizeze autorităţile. Bărbatul a fost descoperit fără suflare. Era căzut cu faţa în jos, în baie.

Oamenii legii sosiţi şi ei la faţa locului, şi-au dat seama după starea cadavrului că omul a decedat de mai multe zile. Se estimează că este mort de vreo zece zile. Locatara care a anunţat Poliţia a povestit că îl tot suna pe vecinul ei de mai bine de o săptămână. Văzând că de atâta vreme nu-i răspunde şi-a dat seama că s-a petrecut ceva rău. Bărbatul locuia singur. Era bolnav, suferind de mai multe afecţiuni. Se deplasa cu greutate. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsia care va stabili cauza morţii.