Mărfuri contrafăcute confiscate de poliţişti! Se vindeau în magazine din Piteşti

Mărfuri contrafăcute, în valoare de peste 30.000 lei, au fost confiscate de oamenii legii din mai multe zone comerciale din Piteşti. Au fost ridicate sute de produse care aveau sigla unor mărci celebre dar nu aparţineau brandurilor respective.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au făcut controale la mai multe societăţi. Au fost vizate magazine, mici, din piaţa Ceair, bazarul Gheorghe Lazăr şi zonele adiacente. Mărfuri contrafăcute au fost depistate aproape în toate unităţile vizate.

La raft erau expuse tricouri, haine sport, cămăşi sau pantofi sport, ce purtau siglele unor mărci celebre. Departe, însă, de a fi originale. Mărfurile contrafăcute au fost confiscate.

Administratorii cercetaţi penal

În urma controalelor efectuate, la patru societăţi comerciale au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării 460 de articole vestimentare şi 62 de perechi de pantofi sport. valoarea mărfurilor confiscate se ridică la aproximativ 30.000 lei. Pe numele administratorilor au fost întocmite dosare penale pentru comercializare de produse contrafăcute.