Fraţi proxeneţi, reţinuţi! Tinerii îşi exploatau sexual iubitele.

Fraţi proxeneţi ajunşi în atenţia poliţiştilor Biroului Investigaţii Criminale Piteşti după ce şi-au exploatat sexual iubitele. Tinerii de 21 ani, respectiv 24 de ani au fost reţinuţi, pentru proxenetism, inducerea în eroare a organelor judiciare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Anchetatorii au stabilit că cei doi fraţi proxeneţi, din comuna Moşoaia, închiriau apartamente în Piteşti, folosite în acest scop. Găseau clienţi dornici de sex şi îi plasau chiar iubitelor lor, care practicau prostituaţia. Banii obţinuţi erau împărţiţi. Fraţii îşi luau rolul în serios! Pe lângă racolarea de clienţi, aceştia făceau şi pe agenţii de pază pentru tinere.

A minţit că i-a fost furată maşina

În luna iunie, tânărul, de 24 de ani, conducea o Super Nova. A văzut în faţă un echipaj de poliţie. A oprit şi a fugit abandonând autoturismul. Ca să-i ducă pe oamenii legii pe o pistă greşită, a sunat la 112 anunţând că i-a fost furată maşina. Poliţiştii au stabilit că cei di fraţi proxeneţi au înlesnit prostituaţia în perioada ferbuarie-august 2018.

Tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Sunt acuzaţi de săvârșiriea infracțiunilor de proxenetism, inducerea în eroare a organelor judiciare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.