VIDEO-Hoțul cu cagulă filmat când fura! Patronul cere ajutor pentru identificare

 

Un individ mascat a intrat într-un supermarket din comuna Mărăcineni să fure. Camerele de supraveghere au surprins momentul când spărgea un seif. Patronul face un apel către cei care pot ajuta la prinderea lui.

Hoțul cu cagulă a fost filmat în timp ce dădea lovitura într-un supermarket. Individul a forțat un geam din termopan, a coborât pe un raft, după care a ajuns în magazin. Cel mai probabil, bănuia că unitatea dispune de camere de supraveghere, prin urmare a venit pregătit. Ca să nu poată fi recunoscut avea fața acoperită, avea mănuși și echipament sportiv.

Individul s-a plimbat prin magazin, a spart o ușa unui birou și a descoperit un seif de mici dimensiuni. L-a cărat în unitate, acolo unde cu ajutorul unei răngi s-a chinuit să-l spargă. După ce l-a deschis a constatat că este gol, abandonându-l în supermarket. Individul a mai făcut câteva ture printre rafturi și a ieșit pe unde a intrat.

După acest incident, patronul a făcut publice imaginile, pe contul său de Facebook lansând un apel către cei care-l pot ajuta la identificarea hoțului cu cagulă. Prietenii săi din listă scriu că în zonă acționează o trupă de hoți care fură din societăți până acum, nefiind prinși.