Lovit de multe ori de mașini, continuă să-și riște viața! Costică, vedetă pe Facebook

Un bărbat a devenit vedetă pe DN 73 după ce a fost lovit de mai multe ori, de mașini. Costică, cum i se spune, pare să nu se învețe minte și continuă să își riște viața, traversând în mod periculos.

Costică a devenit vedetă pe contul de socializare Facebook după ce cunoscuții l-au pozat în diverse ipostaze pe DN 73, în comuna Mărăcineni. Omul a fost victima mai multor accidente rutiere, în majoritatea fiind vinovat. Are o dambla, mereu traversează aiurea.

Lovit de mai multe mașini, Costică a scăpat de fiecare dată doar cu răni ușoare. I s-a dus vestea! De fiecare dată când un pieton este victima vreunui accident, toți cunoscuții se întreabă, dacă nu cumva e este el. Până și șoferii au ajuns să-l cunoască și să-l ocolească.

Costică a fost accidentat, ultima dată, miercuri. Să nu credeți că s-a învățat minte! Sâmbătă, după numai două zile, un cunoscut l-a pozat în timp ce traversa pe lângă glisieră, tot neregulamentar. Noutatea este că, de data aceasta, se asigura. Fotografia a fost postată pe contul de Facebook, Info Trafic Pitești. Tot acolo sunt postate și poze din timpul accidentelor suferite.

Cunoscuții au postat zeci de comentarii. Unii spun că, individul ar avea nouă suflete, pe când alții, sunt convinși că sorta lui Costică va fi pecetluită tot de o mașină. Există și oameni care susțin că bărbatul are trebui să plătească mașinile pe care le-a avariat din pricina inconștienței de care a dat dovadă.