DRAMA DISPARIȚIEI UNEI FEMEI ȘI A CĂȚELUȘEI EI

O femeie în vârstă de 77 de ani și câinele ei, dispăruți fără urmă, au creat un caz deosebit de emoționant.

În data de 27 octombrie, polițiștii de la secția 1 din Pitești au fost alertați că o femeie în vârstă de 77 de ani a plecat de la adresa de domiciliu, situată pe Strada Sfânta Vineri, în municipiul Pitești. Alături de ea se afla un câine de talie mică, rasa Bichon, de culoare albă.

Femeia a fost găsită ulterior pe raza comunei Bradu, după ce a rătăcit o zi și o noapte, însă câinele ei, pe nume Luna, nu a fost găsit. Luna are o poveste specială, fiind găsită într-o stare deplorabilă acum doi ani și îngrijită cu multă iubire. Solicitările pentru găsirea cățelușei sunt acum intense.

„Această cățelușă aparținea doamnei care a fost dată dispărută azi, 27 octombrie 2024. Doamna a fost găsită, dar cățelușa nu. Se numește Luna și are o poveste foarte tristă. A fost găsită în urmă cu doi ani de către fiica mea într-o stare deplorabilă. A luat-o acasă, a pus-o pe picioare și i-a daruit-o doamnei respective care a îngrijit-o cu multă dragoste. Acum din nou a ajuns probabil pe câmp, deoarece stăpâna ei, bolnavă fiind, în acele momente de rătăcire a pierdut-o sau i-a fost luată. Probabil se afla pe undeva prin zona comunei Bradu, unde femeia a rătăcit o zi și o noapte. Vă rog din suflet, dacă o vedeți sau a ajuns în posesia cuiva, sunați la Tel 0773313245”

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.