INCIDENT ÎN MIOVENI: Bărbat reținut după ce a amenințat cu briceagul

Un bărbat de 48 de ani a fost reținut în Mioveni după ce a amenințat doi bărbați cu un briceag, perturbând ordinea publică.

A amenințat cu un briceag doi bărbați, sâmbătă seară, în Mioveni. Polițiștii din Mioveni au intervenit prompt în urma sesizării primite prin serviciul 112. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la fața locului.

Acolo au fost găsite persoanele implicate, respectiv 2 bărbați în vârstă de 35 și 27 de ani (primul din Mioveni, iar al doilea din Chiajna, județul Ilfov) și presupusul agresor, un bărbat de 48 de ani, din localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că individul de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi amenințat cu un cuțit pe ceilalți doi bărbați, tulburând totodată liniștea și ordinea publică. Bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru a permite desfășurarea investigațiilor într-un cadru sigur și conform procedurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.