PREŞEDINTELE PSD ACUZĂ: „ROMÂNII S-AU ALES CU TREI GĂURI DUPĂ MANDATUL LUI IOHANNIS”

Marcel Ciolacu critică lipsa de transparență și deciziile controversate ale președintelui.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Târgovişte că după mandatul lui Klaus Iohannis românii s-au ales „cu trei găuri”, referindu-se la informaţiile din spaţiul public despre amenajarea unui teren de golf la vila de protocol a preşedintelui de la Neptun.

Ciolacu a fost prezent în Dâmboviţa la târgul de toamnă organizat de Sfântul Dumitru de la Fieni, iar la Târgovişte a susţinut declaraţii de presă. Întrebat de jurnalişti dacă la Fieni s-a întâlnit cu George Simion, el a răspuns că nu, dar că nu ar fi fost o problemă să se întâlnească cu competitori din campanie.

„Am înţeles că a plecat mai devreme (…). Cred că nu era o problemă. Suntem competitori, nu suntem duşmani. Şi aşa consider cu toţi competitorii pe care îi am. Cu ce ne-am ales după ura, de exemplu, din campania domnului Ponta? Noi, românii, nu domnul Ponta. Că domnul Ponta ştiu cu ce s-a ales, cu nişte dosare penale. Noi, românii, ne-am ales cu ceva, după acea ură? Bine, ne-am ales cu foarte multe după mandatul domnului Iohannis, care l-a înfrânt pe domnul Ponta. Cu trei găuri”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a adăugat că oamenii din târgul de la Fieni i-au transmis să ţină calea dreaptă şi calea sigură.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.