INVESTITIE DE PESTE 25 DE MILIOANE DE LEI BLOCATA LA SPITALUL MUNICIPAL CÂMPULUNG

O investiție vitală pentru Spitalul Municipal Câmpulung, în valoare de peste 25 de milioane de lei, este blocată din cauza unui conflict legat de antenele de telefonie mobilă.

Deși inițial prevăzută să îmbunătățească condițiile de funcționare ale Spitalului Municipal Câmpulung, investiția de renovare energetică în valoare de peste 25 de milioane de lei se confruntă cu obstacole majore.

Proiectul, finanțat prin PNRR, a fost semnat în decembrie 2022, iar lucrările ar fi trebuit să fie finalizate până în decembrie 2025. Cu toate acestea, progresul este blocat de prezența antenelor de telefonie mobilă amplasate pe clădirea spitalului.

Societatea responsabilă cu aceste antene a refuzat să le demonteze, motiv pentru care conducerea spitalului a fost nevoită să solicite intervenția instanței de judecată pentru a rezolva situația. Procesul a fost însă amânat, iar proiectul se află blocat parțial, cu consecințe asupra termenelor de finalizare.

Această situație reprezintă doar unul dintre multiplele obstacole întâmpinate de autoritățile locale din Câmpulung în implementarea proiectelor de infrastructură. Alte investiții, precum construirea unei noi hale la Piața centrală sau lucrările de eficientizare energetică la alte imobile, se confruntă și ele cu întârzieri și blocaje birocratice.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.