DACIA BIGSTER: NOUL SUV COMPACT PREZENTAT LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Dacia Bigster, un SUV compact competitiv, prezentat la Salonul Auto de la Paris.

Dacia a prezentat cel mai noul model la Salonul Auto de la Paris. Este vorba despre Dacia Bigster, un SUV compact menit să fie un competitor serios pe acest segment. Și are tot ce-i trebuie ca să concureze cu modelele altor branduri. A fost printre cele mai apreciate autoturisme prezentate la Paris.

Denis Le Vot – director general Automobile Dacia: „Bigster este noua navă-amiral a flotei Dacia! Bigster se află de fapt în ADN-ul Dacia de la bun început. Descoperind acest model, vă va uimi să vedeți cum, redefinind componentele esențiale ale unui C-SUV, am reușit să creem un vehicul care bifează toate așteptările la nivelul acestei game, menținându-ne în același timp integritatea, la un preț competitiv.”

Modelul Dacia Bigster oferă locuri ajustabile electric, trapă retractabilă, aclimatizare pe două zone, un interior spațios, și un portbagaj cu o capacitate de 667 de litri. Prețul începe de la 25 de mii de euro, iar motorizarea hibrid de 155 de cai putere costă de la 30 de mii de euro în sus. Noua Dacia Bigster a fost lăudată inclusiv de britanicii de la celebra emisiune auto Top Gear, atât pentru design, dar și pentru performanțe, comparând-o inclusiv cu mașini germane din aceeași clasă.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.