LOCUITORII DIN CURTEA DE ARGEȘ POT RIDA CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE ÎN SEZONUL RECE

Locuitorii din Curtea de Argeș pot solicita ajutor pentru încălzire în sezonul rece 2024 – 2025.

Începând cu data de 10 octombrie, Direcția de Asistență Socială a început distribuirea cererilor pentru ajutorul de încălzire destinat sezonului rece 2024 – 2025. Până la data de 25 octombrie, cetățenii sunt rugați să completeze și să returneze documentele.

Subvenția se acordă conform prevederilor Legii 226/2021, cu noutatea că veniturile din luna august vor fi luate în considerare. De exemplu, pensionarii trebuie să prezinte cuponul de pensie din luna august, anterior măririlor din septembrie, sau cupoane din luna iulie dacă nu mai au cel din august.

Nu se iau în calcul alocațiile, indemnizațiile persoanelor cu handicap sau bursele sociale. Beneficiarii trebuie să respecte anumite condiții, precum să nu dețină conturi bancare cu sume ce depășesc trei salarii brute, să nu aibă două sau mai multe proprietăți, autovehicule mai noi de zece ani sau terenuri ce depășesc 1200 metri pătrați în jurul locuinței.

Programul pentru ridicarea cererilor este între 10:30 și 14:00, iar sediul DAS se află pe strada 1 Decembrie din Curtea de Argeș.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.