PROIECTE MAJORE DE INFRASTRUCTURĂ ÎN DERULARE ÎN BÂRLA

Lucrările de extindere a rețelei de canalizare și apă potabilă sunt în plină desfășurare la Bârla, cu finanțare guvernamentală și din PNRR.

La Bârla, lucrările aferente proiectului cu finanțare guvernamentală prin Programul Anghel Saligny sunt în plină derulare. „Vom realiza, conform proiectului, o extindere a rețelei de canalizare pe o lungime de 17 km. Cel mai urgent este să terminăm de îngropat conducta de-a lungul drumului județean, deoarece acesta va fi asfaltat, printr-un proiect al Consiliului Județean”, a declarat primarul Gheorghe Voicu.

Tot pentru extinderea rețelei de canalizare, conducerea administrației locale a accesat fonduri și prin PNRR. „Acest proiect vizează o extindere a rețelei de canalizare cu încă 12 km și o extindere a rețelei de apă potabilă cu încă 4 km în zona Bârla-Podișoru-Mozăceni. În data de 19 octombrie va fi finalizat proiectul tehnic și, după verificare, acestuia, putem emite ordinul de începe a lucrării. Important este faptul că în acest obiectiv este inclusă și execuția branșamentelor individuale”, a punctat edilul șef.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.