ALINA GORGHIU CRITICĂ DECLARAȚIILE ELABORATE ALE UNUI CANDIDAT LA PREZIDENȚIALE DESPRE VIOLENȚA DOMESTICĂ

Alina Gorghiu exprimă dezamăgire față de abordarea superficială a unui candidat la prezidențiale asupra violenței domestice.

Alina Gorghiu a criticat ferm declarațiile unui candidat la alegerile prezidențiale referitoare la violența domestică, considerându-le lipsite de empatie și înțelegere față de drama victimelor.

Mai mult, Gorghiu a subliniat faptul că majoritatea cazurilor de violență domestică înregistrate în România sunt îndreptate împotriva femeilor, iar abordarea superficială a acestui subiect este inacceptabilă pentru un posibil lider politic.

Într-o declarație tranșantă, Alina Gorghiu a cerut candidatului respectiv să-și ceară scuze public tuturor femeilor din România care sunt victime ale violenței domestice, subliniind că trivializarea acestui fenomen și jignirea victimelor sunt inacceptabile.

Alina Gorghiu a concluzionat că afirmațiile candidatei la prezidențiale sunt deplasate și toxice, având un impact negativ asupra luptei împotriva violenței domestice și necesitând o sancțiune publică adecvată.

În final, Gorghiu a subliniat importanța unei abordări responsabile și empateice față de problema violenței domestice, fără a o minimaliza sau distorsiona în interes personal sau politic.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.