GRAV ACCIDENT PE DN7 – O TÂNĂRĂ A MURIT ȘI CINCI PERSOANE AU FOST RĂNITE ÎNTR-O COLIZIUNE ÎNTRE UN AUTOTURISM ȘI O AUTOUTILITARĂ

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN7 – Valea Oltului, în județul Vâlcea, soldat cu decesul unei tinere și rănirea a cinci persoane, două fiind în stare gravă.

Un grav accident rutier a zguduit sâmbătă după-amiază liniștea de pe DN7 – Valea Oltului, în județul Vâlcea, când un autoturism a intrat în coliziune violentă cu o autoutilitară. Victima tragică, o tânără de 25 de ani din Argeș, și alte cinci persoane, între care și un copil, au fost implicate în acest tragic eveniment.

Impactul s-a petrecut în jurul orei 16:00, la kilometrul 221 +400 de metri, în localitatea Racovița din județul Vâlcea, generând o intervenție de urgență a echipajelor medicale din Vâlcea și Sibiu. Conform informațiilor furnizate de ISU Vâlcea, două dintre victime sunt în stare gravă, iar celelalte trei rănite se aflau în autoutilitară la momentul impactului.

Politia a demarat o anchetă pentru a elucida circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul accident rutier ce a lăsat în urmă suferință și deces.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.