SCORUL NECONVINGĂTOR AL CS MIOVENI ÎN FAȚA CSM REȘIȚA

CS Mioveni suferă o nouă înfrângere în fața CSM Reșița, cu 1-0, într-un meci tensionat din Liga 2.

Lucrurile merg din ce în ce mai rău pentru CS Mioveni. Astăzi, în cadrul etapei a noua din Liga 2, elevii lui Alin Chița au pierdut, la limită, jocul disputat pe propriul teren, în fața echipei CSM Reșița, formație pregătită de către Flavius Stoican, tehnician care a antrenat-o pe CS Mioveni în două rânduri, în urmă cu doi ani, când a venit în locul lui Alexandru Pelici, și în perioada octombrie 2012 – mai 2013. Reșițenii s-au impus cu 1-0, la capătul unui joc care a avut de toate: faze aprinse, suspans, mulți nervi și chiar un cartonaș roșu.

Oaspeții au înscris golul care le-a adus trei puncte în minutul 83. Atunci, Rimovecz a marcat cu capul din 6, de lângă marcaj. Argeșenii au jucat cu un om în minus din minutul 59, deoarece Ionuț Șerban a fost eliminat în urma a două cartonașe galbene primite.

CS Mioveni: Mih. Bădescu – Corbu, G Garutti, Andrei Răuță (Andrei Panait, din min. 67), Nadolu, I. Șerban, Duțan (Căprescu, din min. 80), Al. Răuță (cpt.), Neofytidis (Core, din min. 46), Guțea (Vencu, din min. 83), Pozatzidis (Coșereanu, din min. 83); antrenor: Alin Chița; CSM Reșița: Dincă – Chera, Dudea (cpt.), Elton da Silva, Cioiu (Tucaliuc, din min. 73), Fota (Al. Negru, din min. 50), Rimovecz, Haită, Dolghi (M. Angelov, din min. 73), Doană, Samake; antrenor: Flavius Stoican.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.