TOAMNA PITEȘTEANĂ: TRADIȚII ȘI BUCURII ÎN INIMA ORAȘULUI

Festivalul „Toamna piteșteană” aduce împreună peste 150 de comercianți și producători, oferind o varietate bogată de produse de sezon.

Vineri, 4 octombrie, în Piața „Vasile Milea”, a început cea de-a 18-a ediție a festivalului „Toamna piteșteană”, în prezența primarului Cristian Gentea, a viceprimarului Gelu Tofan, a altor reprezentanți ai administrației locale și județene, directori de instituții etc.

Oferta variată de produse de sezon, expuse de peste 150 de comercianți și producători, în cadrul târgului tradițional al toamnei, a fost apreciată de cei prezenți. E vorba despre legume și fructe – proaspete și conservate – produse apicole și zaharoase, must, vin, flori, pomi fructiferi, plante ornamentale, bulbi, lavandă, material dendrofloricol, plante medicinale, ceaiuri, produse de artizanat, precum și produse alimentare tradiționale din carne și lapte.

„Să ne bucurăm de cele două săptămâni de festival!” – a spus primarul Gentea, care, cu prilejul deschiderii, a făcut un tur al tuturor standurilor de la târg. Deschiderea oficială a festivalului a fost celebrată și prin spectacolul muzical extraordinar susținut pe scena amplasată special în Piața „Vasile Milea”, printr-un recital Emma Zu și Tavi Colen și apoi, până la ora 18, de orchestra „Doina Argeșului”.

Organizată de Primăria Pitești, prin Salpitflor Green, ediția acestui an a festivalului „Toamna piteșteană” se desfășoară în perioada 4–18 octombrie, oferind, pe lângă piața volantă amenajată în Piața „Vasile Milea”, spectacole și surprize care completează atmosfera de sărbătoare a toamnei: 17:00 – 19:00 – spectacol susținut de orchestra „Doina Argeșului”; 19:00 – recital Aurel Moldoveanu. 16:00 – 18:00 – spectacol susținut de orchestra „Doina Argeșului”; 18:00 – 19:00 – recital de muzică ușoară – Alexandra Ana-Maria Tăbuș; 19:00 – recital Emma Zu și Tavi Colen.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.