CONCERT SIMFONIC LA FILARMONICA PITEȘTI CU ALEXANDRU GANEA ȘI PETRU PANE

Dirijorul Alexandru Ganea și solistul Petru Pane revin pe scena Filarmonicii Pitești într-un concert de excepție.

Dirijorul Alexandru Ganea se va întoarce joi, 3 octombrie, la Filarmonica Pitești, pentru a susține un concert simfonic care va include lucrări semnate de Mozart și Ceaikovski. Concertul va fi îmbogățit de prezența orchestrei simfonice a instituției, iar ca solist va fi prezent Petru Pane, care va interpreta „Concertul pentru clarinet și orchestră” de W. A. Mozart. Publicul va avea ocazia să asculte și uvertura „La Clemenza di Tito” a lui Mozart, precum și „Simfonia nr. 4” de P. I. Ceaikovski.

Alexandru Ganea, conferențiar universitar doctor la Universitatea Națională de Muzică București, a fost dirijor al Filarmonicii Pitești între 2008 și 2012 și este invitat ca dirijor permanent. Pe de altă parte, Petru Pane, student la Universitatea Națională de Muzică București la secțiile de clarinet și dirijat orchestră, este un muzician talentat recunoscut cu numeroase premii naționale și internaționale.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la casa de bilete a instituției sau online, de pe www.bilete.ro. Prețul unui bilet este de 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri. Un eveniment de neratat pentru iubitorii muzicii clasice și admiratorii talentului lui Alexandru Ganea și Petru Pane.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.