UNIVERSUL FOTBALULUI LA SALONIC

FCSB se pregătește pentru un duel cosmopolit cu PAOK Salonic, în Europa League.

Joi, 3 octombrie, de la ora 22, FCSB va avea, în deplasare, un meci dificil cu PAOK Salonic, în Europa League.

Campioana va juca în deplasare, în compania unei echipe care este formată din fotbaliști din toată lumea.

Vestiarul lui PAOK este cel mai cosmopolit din fotbalul actual. Antrenorul român Răzvan Lucescu este șef pentru fotbaliști din 19 țări și, la rândul său, are un staff multinațional.

Conform fanatik.ro, PAOK are în lot numai cinci greci. Restul fotbaliștilor provin din Cehia, Guinea, Spania, Franța, Croația, Rusia, Austria, Brazilia, Serbia, SUA, Gambia, Polonia, Ghana, Maroc, Tanzania, Anglia, Bulgaria și Portugalia.

Căpitanul echipei este portughezul Vieirinha. Fundașul de 38 de ani este la al 12-lea sezon pentru PAOK. El a câștigat Campionatul European din 2016, alături de Cristiano Ronaldo și celelalte vedete din naționala lusitană.

Rusia, țara patronului Ivan Savvidis, are doi fotbaliști în lot. Atacantul Chalov și mijlocașul Ozdoyev sunt fotbaliști de națională, dar nu pot evolua în competițiile UEFA și FIFA, din cauza interdicțiilor generate de războiul cu Ucraina.

Valoarea lotului celor de la PAOK se ridică la 93 de milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător din lot este Giannis Konstantelias, evaluat la 17 milioane de euro.

Dincolo de cele 19 naționalități aflate în dreptul fotbaliștilor lui PAOK, echipa elenă are și un staff multinațional. Principalul Răzvan Lucescu este român, secundul său Nicolae Constantin are aceeași naționalitate. Alți doi secunzi sunt italieni, Gianpaolo Castorini și Matteo Spatafora.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.