REȚINUT PENTRU ȘANTAJ ȘI ULTRAJ ÎNTR-UN DOSAR DE ȘANTAJ LA O SALĂ DE JOCURI DE NOROC DIN ARGEȘ

Polițiștii din Pitești au reținut un bărbat de 37 de ani într-un caz de șantaj și ultraj la o sală de jocuri de noroc.

Marți, 1 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar de șantaj și de ultraj contra bunelor moravuri, și au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, s-a stabilit că la sfârșitul lunii iulie, în repetate rânduri, respectivul bărbat, din comuna Priboieni, l-ar fi amenințat pe reprezentantul unei săli de jocuri de noroc cu acte de violență și cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromițătoare pentru activitatea desfășurată.

Împricinatul ar fi amenințat, cu postarea pe o rețea de socializare, a unor mesaje și videoclipuri denigratoare, în care afirma că aparatele de joc tip slot-machine nu sunt verificate și sunt măsluite, scopul fiind de a-și recupera sumele de bani pe care le-a pierdut practicând jocuri de noroc.

Ca urmare a celor afirmate, persoana vătămată i-a remis bărbatului sumele de 20.000 de lei, respectiv 1.500 de euro și 5.000 de lei. Ulterior, bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism în proximitatea sălii de jocuri de noroc, potrivit sursei citate.

În ziua de 1 octombrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 2 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.