OAMGMAMR FILIALA ARGEȘ: PROCEDURA DE ELIBERARE A AVIZULUI ANUAL PENTRU ASISTENȚII MEDICALI DIN 2025

OAMGMAMR Filiala Argeș desfășoară procesul de eliberare a avizului anual crucial pentru asistenții medicali din 2025.

Începând cu data de 01.10.2024, OAMGMAMR Filiala Argeș demarează procedura de acordare a avizului anual esențial pentru asistenții medicali din anul 2025. Importanța acestui aviz a fost subliniată de Estera Stămoiu, președinte OAMGMAMR Filiala Argeș, care a evidențiat: ”Avizarea exercitării profesiei de asistent medical este o procedură obligatorie, care atestă exercitarea legală a profesiei de asistent medical. Obținerea avizului pentru anul 2025 este, în principal, condiționată de îndeplinirea următoarelor cerințe legale: încheierea asigurării pentru răspundere civilă pentru întreg anul 2025, precum și dovada realizării educației profesionale continue.

În vederea evitării timpilor de așteptare și pentru fluidizarea procesului de primire și înregistrare a documentelor, membrii filialei sunt încurajați să utilizeze corespondența online, prin transmiterea pe e-mail a documentelor scanate. Documentele necesare pentru eliberarea avizului anual, adaptate regimurilor de exercitare a profesiei de asistent medical, sunt transmise pe adresa de e-mail [email protected]:

– cerere tip;

– copie a poliței de asigurare de răspundere civilă pentru greșeli în activitatea profesională;

– Raport per salariat din REVISAL, datat și certificat pentru conformitate;

– cumularea numărului minim de credite – 30, în anul 2024;

– copie a documentelor care atestă modificări ale contractului individual de muncă, după caz;

– copie a documentului care atestă plata cotizației de membru pentru anul 2025.

Pentru membrii OAMGMAMR Filiala Argeș care nu îndeplinesc condițiile sau solicită avizul după 31 decembrie 2024, eliberarea avizului anual se va face cu valabilitate de la data solicitării și îndeplinirii tuturor cerințelor legale. Informații detaliate sunt disponibile pe site-ul filialei, www.oammr-arges.ro. Pentru clarificări suplimentare, contactați secretariatul OAMGMAMR Argeș la telefon 0348 401082 sau prin e-mail la [email protected].

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.