RECEPȚIE DE GALĂ PENTRU 6 STAȚII NOI DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI

Luni, 30 septembrie, Piteștiul a inaugurat 6 stații de autobuz moderne, aducând un plus de confort călătorilor.

Luni, 30 septembrie a avut loc recepția a 6 stații noi de autobuz în Pitești, pe traseul ce face conexiunea între bulevardul I.C. Brătianu și strada Depozitelor. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Pitești, stațiile au fost împărțite în trei categorii, în funcție de amplasare și dimensionare.

După cum urmează: o stație fără panouri laterale – Piața Ceair; două stații cu panouri laterale (modul standard) – Casa de Pensii, Electrica; trei stații semnalizate cu totem, în zonele unde spațiul nu permite amplasarea unei stații de așteptare – Publitrans, Holcim, Subansamble Auto.

Principalele lucrări executate au fost: realizarea fundațiilor; montarea structurilor și a copertinelor metalice; montarea panourilor și a învelitorilor din sticlă securizată; montarea locurilor pentru stat jos (băncuțe), din profile metalice galvanizate și dimensionate corespunzător; adaptarea pentru persoanele cu dizabilități, respectiv dotarea cu benzi tactile conform specificațiilor normelor în vigoare; sistematizarea cu asfalt sau pavele a zonei stației; dotarea cu panouri laterale pentru informarea călătorilor; dotarea cu un punct de acces multi USB pentru încărcarea bateriei dispozitivelor mobile, încorporat într-un panou informativ; racordare la rețeaua de electricitate; dotarea stațiilor cu camere video de supraveghere și coșuri de gunoi; execuția branșamentelor electrice, inclusiv a racordurilor interioare până la corpurile de iluminat.

Este prima investiție din cele cinci care intră în componența proiectului „Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”.

Valoarea contractului: 771.486,29 lei, inclusiv TVA.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.