TERMENUL SCADENT PENTRU PLATA IMPOZITELOR LOCALE ÎN PITESTI

Termenul limită pentru plata impozitelor locale în Pitești este 30 septembrie 2024.

Direcția Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Pitești informează că data de 30 septembrie 2024, inclusiv, este termenul scadent pentru plata impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren și a impozitului pe mijloacele de transport aferente semestrului al II-lea, pentru anul fiscal 2024.

Primăria precizează că, pentru neachitarea impozitelor/taxelor până la termenele scadente, contribuabilii datorează bugetului local, începând cu ziua următoare scadenței, accesorii în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună din cuantumul obligaţiilor fiscale principale neachitate în termen, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă şi până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Este recomandată alternativa plății online a impozitelor şi taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, variantă rapidă, sigură și fără necesitatea deplasărilor sau a așteptării la ghișeu. Se poate face oricând, cu un card bancar, prin internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.