BOGDAN ANDONE – NOUL ANTRENOR LA FC ARGEȘ

Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, va prelua conducerea tehnică la FC Argeș, înlocuindu-l pe Nicolae Dică. În urma negocierilor, Andone este aproape de a semna contractul, având ca obiective calificarea în play-off și promovarea în prima ligă.

Bogdan Andone a fost desemnat noul antrenor al echipei FC Argeș, după ce Nicolae Dică a fost demis. Negocierile au avansat rapid, iar Andone se află în pragul semnării contractului. În urma unei întâlniri productive între Andone și Dani Coman, există perspective favorabile ca Andone să preia conducerea tehnică a echipei.

Experiența antrenorului include salvarea echipei FC Botoșani de la retrogradare în sezonul anterior, dar și o demisie rapidă după primele două etape din această stagiune, soldate cu înfrângeri. Printre echipele antrenate de Andone se numără FCSB, Astra Giurgiu sau FC Botoșani.

FC Argeș, ocupând locul 13 în Liga a II-a, își pune speranțele în Bogdan Andone pentru a urca în clasament și a reveni în SuperLiga României la finalul sezonului.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.