ACȚIUNE DE CURĂȚENIE LA CĂLINEȘTI: ELEVII IMPLICIȚI ÎN SALVAREA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

Peste 200 de elevi din Călinești au participat la o acțiune de curățenie pentru un mediu mai sănătos.

Sâmbătă, 21 septembrie, în cadrul acțiunii „Let’s Do It, Romania!”, peste 200 de elevi de la toate școlile din Călinești au ieșit alături de echipa Primăriei Călinești să facă localitatea (mai) curată.

Primarul comunei, Mihai Georgescu, spune că prin acțiunea respectivă, pe lângă curățenia făcută, și-a propus să tragă un semnal de alarmă asupra degradării simțului civic al multora dintre consăteni. „Am strâns aproape 500 de saci cu peturi, hârtii și alte deșeuri, beneficiind și de ajutorul a numeroși călineșteni care s-au raliat demersului nostru menit să-i determine pe toți cetățenii să conștientizeze că aruncarea deșeurilor la întâmplare reprezintă un adevărat atentat la sănătatea tuturor și un pericol din ce în ce mai grav la adresa mediului înconjurător, care poate fi degradat ireversibil!

Prezența unui număr atât de mare de tineri este un fapt încurajator, pentru că ei reprezintă viitorul comunității. Prin implicarea lor de astăzi, prin determinarea lor, au demonstrat că pot schimba în foarte bine ziua de mâine!” – a transmis pe pagina de Facebook primarul în funcție, Ion Georgescu.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.