ATMOSFERĂ INCENDIARĂ ÎNAINTE DE DERBIUL CS MIOVENI VS. FC ARGEȘ

Mâine, stadionul din Mioveni va găzdui derbiul dintre CS Mioveni și FC Argeș, un joc al marilor orgolii.

Confruntarea se anunță una de foc pentru ambele echipe, însă emoțiile cresc în cele două tabere de la oră la oră. Dacă jucătorii sunt mai căliți, fiind obișnuiți cu emoțiile puternice, familiile lor sunt cele care vor trăi la intensitate maximă fiecare atingere de balon a favoriților. La meci vor asista și „jumătățile” fotbaliștilor. Am dorit să aflăm ce pronosticuri dau acestea confruntării de mâine.

De pildă, Ramona, soția căpitanului echipei FC Argeș, Marius Briceag, va veni la meci însoțită de fiica cea mare, Ingrid, și s-a încumetat să ne ofere și un pronostic.

„Ușor nu va fi deloc meciul, se știe foarte bine ce ambiții sunt în ambele tabere. Cred că FC Argeș se va impune cu 2-0. Ceea ce pot să spun este că soțul meu va da totul pe teren pentru ca echipa sa să-și adjudece toate punctele puse în joc”, ne-a declarat Ramona Briceag.

Și Alma, soția lui Ionuț Rădescu, jucătorul Argeșului, este optimistă înaintea meciului de mâine. Pronosticul acesteia este „2-0 pentru elevii lui Nicolae Dică”.

Trecând în tabăra cealaltă, a gazdelor, le-am luat la întrebări pe soțiile lui Flavius Croitoru, respectiv Alexandru Răuță, fotbaliști care au evoluat în trecut și la FC Argeș. Cei doi sunt acum colegi și joacă în tricoul grupării pregătite de Alin Chița.

Valentina, consoarta lui Flavius Croitoru (în centru), ne-a spus: „Voi veni la meci împreună cu cei doi copii, Lucas și Cataleya, și sperăm din tot sufletul ca echipa CS Mioveni să obțină victoria. Ar fi bun și un succes la limită, scor 1-0, importante sunt cele trei puncte puse în joc”.

Anca, „jumătatea” lui Alexandru Răuță, s-a declarat și ea încrezătoare în potențialul echipei pentru care evoluează soțul său. Fără să stea prea mult pe gânduri, Anca Răuță a indicat și un scor precis: ”Va fi 2-1 pentru CS Mioveni!”.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.