CRIMĂ ÎNGROZITOARE ÎNTR-UN SAT DIN ROMÂNIA

Un bărbat din Curtea de Argeș și-a bătut crunt soția, care a decedat ulterior, fiind trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Pe 6 aprilie anul acesta, un bărbat de 45 de ani, din Curtea de Argeș, și-a bătut crunt soția cu un obiect dur până a adus-o în stare de inconștiență, comă de gradul al treilea. Presa a scris atunci că Mihaela, asistentă medicală, a fost bătută cu un ciocan de șnițele. Trei zile mai târziu, femeia de 38 de ani a murit la spital ca urmare a politraumatismului prin agresiune. Pe 14 august, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș l-au trimis în judecată pe recidivistul Gheorghe Vladu, soțul răposatei, pentru tentativă la omor în varianta violenței în familie. Apropiații lui spun că a trecut printr-o depresie, dar doctorii de la Institutul „Mina Minovici” nu se pot pronunța din cauză că bărbatul refuză să comunice.

Oribila faptă s-a petrecut pe 6 aprilie a.c., între 19 și 20:30 în dormitorul conjugal. Soția inculpatului a mers în jurul orei 18:30 la casa soacrei, care locuia în apropiere. După ce bărbatul și-a sunat mama pentru a le verifica pe cele două femei, soția s-a întors acasă, neștiind ce urma să se întâmple. În jurul orei 20:30, fiul a venit la mama sa, alertând-o că „Mița” se simte foarte rău și că ar trebui să sune la salvare. Mama inculpatului a mers la casa lui și a găsit-o pe noră întinsă, în stare de inconștiență. L-a întrebat dacă a omorât-o, iar el a negat și i-a spus să sune la salvare. Femeia și-a sunat sora, i-a spus că nora sa e în stare gravă și a rugat-o să îi ducă la spital. Inculpatul a purtat-o în brațe pe victimă până la poartă, de unde au fost luați de mașina unchiului său.

Pe drumul spre spital, toți au rămas tăcuți. Victima a murit pe 9 aprilie, la Județean. Necropsia a arătat că moartea a fost violentă, cauzată de edemul cerebral masiv, consecință a leziunilor traumatice cranio-cerebrale. Când au sosit polițiștii, bărbatul a refuzat să comunice și a devenit agresiv. Nu erau urme de răvășire în casa soților, deci anchetatorii au exclus ideea unei tâlhării. Chiar și martorii îl bănuiesc pe inculpat de comiterea faptei, întrucât avea trei câini de pază și nu ar fi avut altcineva acces în locuința lor, iar bărbatul era tot timpul la domiciliu.

Procurorii spun în rechizitoriu că fapta a fost săvârșită cu intenție, având în vedere locul în care au fost aplicate loviturile, intensitatea și repetarea acestora. Anchetatorii au stabilit că victima a încercat să scape și a opus rezistență, fiind găsite un fragment de unghie, pete de sânge în mai multe locuri din cameră, iar spatele și brațul inculpatului prezentau zgârieturi.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.