CONFERINȚA „PEDIATRIE PENTRU PĂRINȚI” LA PITEȘTI

Specialiștii în pediatrie oferă informații esențiale părinților despre sănătatea copiilor la conferința organizată la Pitești.

Sâmbătă, 14 septembrie, are loc la Pitești, la Hotel Ramada Pitești, de la ora 10,00, va avea loc conferința „Pediatrie pentru Părinți” organizată de Asociația „Din grijă pentru copii” din București. În cadrul evenimentului, 6 specialiști care zilnic se ocupă de sănătatea celor mici vor oferi informații utile părinților despre sănătatea fizică și emoțională a copiilor.

Conferința aduce în fața părinților informație pediatrică de calitate, teme importante de cunoscut și recunoscut, care ajută părinții să ia cele mai bune decizii în ceea ce privește sănătatea copiilor. Pe scurt, specialiști care zilnic se ocupă de sănătatea și binele copiilor vor susține timp de 5 ore prelegeri despre problemele care îi frământă pe părinți. Intrarea este gratuită! Înscrierea se face pe link-ul aici.

„Participarea la un astfel de eveniment aduce, pe lângă informație și conectare, liniște și siguranță părinților la început de drum și nu numai. Fiecare etapă de dezvoltare a copilului vine cu provocări, neliniști și incertitudini, de aceea informația avizată este, pe lângă un aliat pentru prevenție și un factor determinant în acțiunile părinților și în gestionarea corectă a situațiilor dificile în ceea ce privește sănătatea fizică și emoțională a celor mici”, spun inițiatorii proiectului, fondatoarele Asociației „Din grijă pentru copii”.

ABC-ul sănătății copiilor. Conștientizare și prevenție în copilărie. ⚕️Prof. dr. Mihai CRAIU – Medic primar pediatrie, cu supraspecializare în pneumologie pediatrică „Diagnosticul corect al afecțiunilor respiratorii la copii” Dr. Victor MIRON – Medic specialist pediatrie, doctor în boli infecțioase „Imunitatea și boala acută respiratorie la copii” Dr. Dragos PREDESCU – Medic specialist cardiologie pediatrică „Inimă de copil, la control! Evaluarea cardiovasculară în copilărie” ⚕️Dr. Bogdan PASCU – Medic specialist endocrinologie pediatrică „Cum evaluăm și monitorizăm creșterea copiilor” Echilibrul între sănătatea fizică și sănătatea emoțională. ⚕️Dr. Carmen TRUȚESCU – Medic primar psihiatrie pediatrică, Psihoterapeut Adlerian „Sănătatea mintală a copiilor. Puncte de reper și metode de intervenție” ⚕️Psih. Yolanda Crețescu – Psiholog clinician și psihoterapeut „Stadiile de dezvoltare ale copiilor. Ce le cerem, cum și când”

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.