COD PORTOCALIU DE AVERSE ÎN JUDEȚUL ARGEȘ

Averse torențiale sub cod portocaliu afectează localități din Argeș.

Miercuri, 11 septembrie, într-o singură oră (12:30 – 13:30), câteva localități din județul Argeș s-au aflat sub cod portocaliu de averse torențiale. Iar efectele ploii căzute cu găleata s-au făcut simțite din plin.

Pompierii argeșeni au intervenit în 17 situații de urgență generate de aceste fenomene meteorologice, evacuând apa din mai multe locuri din Pitești și de la Bradu.

La Pitești, de exemplu, apa a fost scoasă astfel: din subsolul unui bloc din cartierul Trivale și al altui bloc de pe strada Exercițiu; din incintele unor operatori economici de pe strada Depozitelor, din cartierul Prundu și de pe strada Târgu din Vale; din subsolurile a două clădiri din zona Vasile Milea; din subsolul unei clădiri de pe bulevardul I.C. Brătianu; dintr-o gospodărie de pe strada Găvenii; dintr-o hală aflată pe Calea București; dintr-o gospodărie de pe strada Depozitelor, zona CNCD; de pe strada Mihail Vlădescu; de pe terasa unui bloc din cartierul Găvana, strada Ion Minulescu.

La Bradu, apa a fost evacuată din două gospodării aflate în satul Geamăna și pe strada Stejarului, precum și de pe strada Plopilor. Pompierii au degajat și un copac căzut pe carosabil, blocând circulația, în comuna Rucăr, zona Valea lui Andreiaș. Totodată, pentru monitorizarea situației și adoptarea promptă a măsurilor pentru gestionarea eficientă a solicitărilor, la nivelul instituției noastre a fost activată grupa operativă, pe toată durata codului meteorologic.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.