SPONSORIZĂRI GENEROASE PENTRU ZILELE MUNICIPIULUI CÂMPULUNG

Primăria Câmpulung a primit sponsorizări în valoare de până la 13.745 de lei pentru evenimentele organizate în cadrul Zilelor Municipiului.

Între 250 și 13.745 de lei au fost valorile sponsorizărilor primite de Primăria Câmpulung în vederea susținerii financiare a manifestărilor organizate cu prilejul Zilelor Municipiului, cele mai multe fiind de 1.000 de lei. Și au fost încheiate 52 de asemenea contracte, un număr similar celui de anul trecut, cu aceeași ocazie. Contractele de sponzorizare au fost semnate în perioada 17-24 iulie 2024, dar față de 2023 nu au mai avut doar prevederea conform căreia sponsorizarea este acordată ”pentru activități și evenimente sociale, culturale și sportive”.

De data aceasta s-a utilizat tot spectrul de scopuri, citez, ”pentru susținerea următoarelor cheltuieli în domeniile: cultural, artistic, educativ, de învățământ, științific-cercetare fundamentală și aplicată, umanitar, religios, filantropic, sportiv, al protecției drepturilor omului, medico-sanitar, de asistență și servicii sociale, de protecția mediului, social și comunitar, de reprezentare a asociațiilor profesionale, precum și de întreținere, restaurare, conservare și punere în valoare a monumentelor istorice”.

Zilele Municipiului Câmpulung s-au desfășurat în acest an în perioada 15-21 iulie.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.