SCANDAL ÎN PITESTI: DIRECTOR RETINUT PENTRU VIOL ASUPRA UNEI MINORE

Săptămâna trecută a fost mare agitație în mediul politic și administrativ al județului Pitești, după ce directorul Casei de Cultură a Studenților a fost reţinut pentru viol asupra unei minore.

Scandalul a izbucnit în urma plângerii făcute de părinții minorei, M., în vârstă de 16 ani, care frecventa cursurile de dans la Casa de Cultură. Conform sursei judiciare, directorul, în vârstă de 42 de ani, ar fi avut relații sexuale cu ea în perioada decembrie 2023 – mai 2024.

Pe 22 iulie, directorul a fost reținut pentru 24 de ore, dar ulterior a fost eliberat sub control judiciar pentru 60 de zile. Casa Studenților a reacționat afirmând că nu știau despre această relație, iar speculațiile au început să apară.

M., elevă în clasa a XI-a, a declarat că nu a fost vorba de viol, ci de o relație consimțită cu Daniel Ionescu. Plângerea făcută la poliție a fost retrasă, iar adolescenta a povestit detaliat cum s-a aflat de povestea lor și cum a fost implicată nevasta directorului în întreaga situație.

Ancheta continuă, iar Daniel Ionescu risca între 2 și 7 ani de închisoare pentru sex cu un minor. În prezent, directorul interimar este Florin Ciucă-Neagoe, care a declarat că nu cunoaște detalii despre situație.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.