SECRETARUL GENERAL ADJUNCT AL NATO, MIRCEA GEOANĂ, ȘI PREȘEDINTELE PNL, NICOLAE CIUCĂ, ANUNȚĂ CĂ VOR CANDIDA LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE

Mircea Geoană și Nicolae Ciucă au anunțat că vor candida la alegerile prezidențiale, exprimând încredere în șansele lor.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, și președintele PNL, Nicolae Ciucă, au anunțat în exclusivitate, din SUA, în două interviuri acordate lui Mihai Gâdea, după Summitul NATO de la Washington, că vor candida la alegerile prezidențiale din decembrie. „Nu a fost ultimul meu summit. Și în această poziție sigur, dar în altă poziție destul de posibil”, a spus Mircea Geoană. ”Cred foarte mult în șansa mea”, a declarat, la rândul său, Nicolae Ciucă, potrivit Ziar de Cluj.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, anunță că va candida la alegerile prezidențiale, dar trebuie să obțină aprobarea partidului. „Voi candida pentru că sunt președintele PNL. Înainte de toate trebuie să obțin aprobarea partidului și de aceea, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuții, voi merge în toate filialele partidului să câștig încrederea și votul de la Partidul Național Liberal”, a anunțat Ciucă, la Sinteza Zilei. În cazul în care Geoană ar intra în cursa pentru prezidențiale, asta nu ar încurca deloc PNL, a mai adăugat Ciucă. „Eu cred foarte mult în șansa mea, în șansa Partidului Național Liberal, am încredere în tot ceea ce înseamnă forța Partidului Național Liberal, iar asta se va vedea”, a spus acesta.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.