UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI DIN CLUJ-NAPOCA LANSEAZĂ PLATFORMA UBB FSEGA STUDENT JOB MARKET

UBB FSEGA Student Job Market, platformă inovatoare pentru integrarea studenților pe piața muncii.

Universitatea ‘Babeş-Bolyai’ (UBB) din Cluj-Napoca anunţă că, prin intermediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenţi – UBB FSEGA Student Job Market.

‘Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin intermediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, lansează cea mai complexă platformă de job-uri pentru studenţi – UBB FSEGA Student Job Market, reprezentând un instrument inovator dedicat sprijinirii integrării studenţilor pe piaţa muncii. Platforma oferă acces la o gamă variată de oportunităţi de angajare, internshipuri, stagii de practică şi resurse pentru dezvoltarea profesională a studenţilor. Într-un efort continuu de a sprijini cariera profesională a studenţilor, UBB FSEGA a dezvoltat această platformă inovatoare care permite angajatorilor să posteze oferte de joburi, internshipuri, stagii de practică, programe de pregătire şi alte resurse de dezvoltare profesională. Pe de altă parte, studenţii îşi pot crea profiluri personale, detaliind abilităţile şi competenţele lor, facilitând astfel un proces de recrutare eficient şi transparent’, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de UBB.

Potrivit sursei citate, un element central al acestei platforme este algoritmul avansat de inteligenţă artificială (AI) care asigură o potrivire precisă între ofertele de joburi şi profilurile studenţilor, bazată pe competenţe, experienţă şi preferinţe profesionale. Acest sistem de potrivire inteligentă maximizează şansele de angajare ale studenţilor, asigurând o aliniere optimă între cerinţele angajatorilor şi profilurile candidaţilor.

‘UBB susţine excelenţa, performanţa şi inovaţia şi contribuie permanent la dezvoltarea mediului socio-economic şi al societăţii în sens mai larg. Aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii, noi promovăm un model european de excelenţă incluzivă, în sensul că susţinem persoanele, de această dată, studenţii în mod particular, să-şi atingă potenţialul. În acest context, pentru UBB angajabilitatea studenţilor reprezintă o prioritate, iar platforma Student Job Market dezvoltată de UBB vine tocmai în această direcţie, a creşterii nivelului de angajabilitate a studenţilor şi absolvenţilor’, a declarat rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David, citat în comunicatul menţionat.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.