Executarea unor pedepse cu închisoarea în județul Argeș

În ziua de 2 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Argeș, privind un bărbat în vârstă de 28 de ani din Hârtiești. Acesta a fost condamnat la 2 ani, 10 luni și 20 zile de închisoare pentru proxenetism și a fost încarcerat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis tot de Tribunalul Argeș, vizând un bărbat de 35 de ani din Boteni, condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de persoane. Acesta a fost de asemenea încarcerat.

Pe 3 iulie a.c., polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, vizând un bărbat și o femeie din Pitești. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, ambii pentru proxenetism. Ambele persoane au fost încarcerate conform sentințelor pronunțate.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.