Oportunitate pentru tinerii din Argeș! Pot fi premiați în cadrul Climate Change Summit Awards

Competiția pentru premiile Climate Change Summit Awards, organizată în cadrul majorei manifestări regionale Climate Change Summit, a lansat un apel către tinerii din Argeș sub 30 de ani și întreprinderile mici și mijlocii pentru a propune soluții inovatoare care să abordeze provocările mediului înconjurător.

Categorii precum energie, mobilitate, construcții, economie circulară, alimentație și agricultură, biodiversitate și educație pentru mediu sunt vizate de această competiție. Persoanele interesate pot depune proiecte sau afaceri aflate în faza de concept, având șansa de a primi un grant pentru dezvoltarea proiectului și de a beneficia de crowdfunding.

Evenimentul din 2024, desfășurat în perioada 15 – 17 octombrie la București, promite să aducă în prim-plan soluții antreprenoriale, bune practici și proiecte sustenabile din întreaga lume. De asemenea, sub umbrela sa, Climate Change Summit Awards va oferi 6 premii în valoare totală de 12.000 de euro, posibilitatea de crowdfunding și recunoașterea ideilor inovatoare în combaterea schimbărilor climatice.

„Ne-am propus să transformăm Climate Change Summit într-un eveniment de referință pentru România și Europa Centrală și de Est. Competiția deschisă tinerilor și companiilor din această regiune urmărește să stimuleze interesul pentru sustenabilitate și să contribuie la transformarea României într-un centru regional de soluții durabile”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD Groupe Société Générale.

Prin susținerea soluțiilor inovatoare, Climate Change Summit se angajează să sprijine lupta împotriva schimbărilor climatice, oferind recunoaștere și resurse pentru a amplifica impactul acțiunilor tinerilor inovatori și al IMM-urilor. Programul extins de educație pentru sustenabilitate în țări precum Serbia, Bulgaria și Croația subliniază angajamentul de a construi o comunitate puternică și rezilientă în Europa Centrală și de Est.

Înscrierile pentru Climate Change Summit Awards sunt deschise pe https://climatechange-summit.org/ccs-awards/ pentru România și CEE între 15 aprilie și 1 septembrie. Juriul competiției este format din experți, parteneri implicați în combaterea schimbărilor climatice, oameni de știință, decidenți politici, antreprenori și reprezentanți ai ONG-urilor de mediu.

Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Summitului din 15 octombrie. Fiecare categorie va primi două premii, unul pentru idei și unul pentru soluții, într-un efort de a recunoaște și promova inovația în combaterea provocărilor climatice.
Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.